Kooktips

Knijp niet in de uiteinden en sla er niet op. Dit is de truc om een goede meloen te kiezen

20views

Het is een van de vruchten van het seizoen, maar bij het kiezen heb je altijd twijfels. Dit is hoe je een goede mee naar huis kunt nemen

Als je niet naar de markt gaat en een verkoopmedewerker om hulp vraagt, ben je vast een beetje overweldigd bij het kiezen van een meloen. Het is een van de vruchten van het seizoen en er zijn een paar tips waar je rekening mee moet houden voordat je hem koopt.

Volgens het TikTok directopaladar account, waar verschillende gastronomische tips worden gedeeld, is het slaan op de meloen met een droge wasknijper of het knijpen in de uiteinden geen goede manier om te zien of de meloen goed is.

In plaats daarvan suggereren ze iets veel eenvoudigers en, leggen ze uit, met bevredigende resultaten. Het is het uiterlijk waar je je zorgen over moet maken. Je moet ervoor zorgen dat het niet beschadigd is, dat het geen deuken heeft en dat het geen vreemde geuren heeft.

Als je het mee naar huis neemt, moet je het niet in de buurt van ander fruit leggen of blootstellen aan direct zonlicht, want dan kan het zijn kwaliteit verliezen.

Leave a Response