Huishoudtips

Hoe je je ramen schoonmaakt zodat ze glanzen. De natuurlijke en effectieve manier om van strepen af te komen

30views

Als je je ramen goed wilt schoonmaken zodat ze glanzen, moet je een paar trucjes kennen. Zo kom je van een veelvoorkomend probleem af – die vervelende strepen die verschijnen na het vegen.

Hoe je ramen schoonmaakt zodat ze glanzen

Als het op schoonmaken aankomt, is het goed om een paar trucjes te kennen. Ze kunnen je enorm helpen. Tegelijkertijd los je een aantal problemen op die op het eerste gezicht ingewikkeld lijken.

Om terug te komen op glazenwassen: er zijn veel commerciële producten om uit te kiezen. Maar misschien heb je gemerkt dat je ramen onaangename vlekken beginnen te vertonen nadat je ze hebt afgeveegd.

Hoe maak je je ramen schoon zodat ze glanzen? Je kunt deze natuurlijke, zelfgemaakte oplossing gebruiken. Volgens The Spruce heb je gedestilleerde witte azijn nodig. Welke andere ingrediënten heb je nodig?

Naast gedestilleerde witte azijn heb je ook water en afwasmiddel nodig. Meng deze goed en doe ze in een spuitfles. Voor een effectief resultaat kies je voor een microvezeldoek en een gebruikte tandenborstel.

De meest effectieve methode

Veeg eerst grondig het stof en vuil van de ruiten. Als het glas redelijk schoon is, spuit je de oplossing van azijn en water. Als sommige plekken wat vuiler zijn, doet afwasmiddel wonderen.

Hoe maak je je ramen schoon zodat ze glanzen? Het belangrijkste is de doek die je aan het einde gebruikt met dit mengsel. Als je voor microvezel kiest, zul je zien hoe effectief het is.

Het belangrijkste is om vanuit de linkerhoek naar boven te beginnen. Ga dan vanuit de rechterhoek naar boven, dan naar beneden, diagonaal en naar links. Je zult zien dat je op deze manier niet langer van die vervelende vlekken krijgt.

Houd er ook rekening mee dat je de procedure kunt herhalen als de ramen te vuil zijn. Dit geldt vooral als we het over buitenramen hebben

Leave a Response