Kooktips

Een jonge TikToker onthult hoe ze erin slaagde 30 kilo af te vallen met behulp van ontbijt VIDEO

24views

De dag beginnen met een gezond, eiwitrijk ontbijt is een belangrijke stap om af te vallen. Tik Tokerul Rosa Charice zegt dat ze 30 kilo is afgevallen in slechts vier maanden met een ontbijt dat haar hielp om zich energiek te voelen.

Volgens de Shefinds-publicatie bestaat haar ontbijt uit een heerlijke omelet van eieren, kaas en spinazie, vergezeld van plakjes avocado, verse plakjes tomaat en aardbeien. Om het af te maken, geniet ze van een verfrissende kruidenthee of ijskoffie gemengd met een schoon, plantaardig proteïnepoeder dat 21 gram proteïne en prebiotica voor de spijsvertering bevat.

Eieren, kaas en spinazie

Eieren zijn een krachtige voedingsbron, boordevol hoogwaardige eiwitten, essentiële vitaminen en mineralen. Ei-eiwit helpt bij het opbouwen en herstellen van spierweefsel, wat essentieel is voor het behouden van een gezonde stofwisseling en het bevorderen van gewichtsverlies. Kaas toevoegen aan omeletten zorgt voor extra eiwit en calcium, wat bijdraagt aan gezonde botten. Spinazie, een bladgroente rijk aan voedingsstoffen, is ook rijk aan ijzer, magnesium en vitamine A en C, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid en het welzijn.

Gesneden avocado

Avocado is een uitstekende bron van gezonde vetten, die essentieel zijn voor het behouden van energieniveaus en een vol gevoel. De enkelvoudig onverzadigde vetten in avocado kunnen helpen het slechte cholesterolgehalte te verlagen en het risico op hartaandoeningen te verkleinen.

Avocado’s bevatten ook veel vezels, die de spijsvertering bevorderen en de bloedsuikerspiegel helpen reguleren, waardoor ze een ideale aanvulling zijn op een dieet om af te vallen.

Gesneden tomaten

Tomaten bevatten weinig calorieën maar zijn rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C en K, kalium en foliumzuur. Ze zijn ook een uitstekende bron van antioxidanten, vooral lycopeen, dat in verband wordt gebracht met tal van gezondheidsvoordelen, waaronder minder ontstekingen en een lager risico op bepaalde vormen van kanker.

Aardbeien

Bessen zitten boordevol voordelen! Vooral aardbeien zijn niet alleen heerlijk, maar ook ongelooflijk voedzaam. Ze bevatten weinig calorieën en veel vezels, waardoor je een vol gevoel houdt en de spijsvertering wordt ondersteund.

Aardbeien zitten vol antioxidanten, vitaminen en mineralen, vooral vitamine C en mangaan. Het eten van aardbeien kan oxidatieve stress en ontstekingen helpen verminderen, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en gewichtsbeheersing.

Eiwit koffie

Rosa vult haar ontbijt aan met een cold brew of koude koffie gemengd met een zuiver, plantaardig proteïnepoeder.

Koffie heeft een metabolismeverhogende en vetverbrandende werking vanwege het cafeïnegehalte. Dit speciale proteïnepoeder levert 21 gram proteïne en bevat prebiotica voor een betere spijsvertering. Eiwit is essentieel voor spierherstel en -groei en helpt je langer verzadigd te blijven, waardoor je later op de dag minder snel te veel eet.

Leave a Response