Tijdens het koken kan er wel eens iets misgaan. Hoe red je een aangebrande pan? Je hoeft hem niet meteen af te schrijven. Je kunt hem zijn oorspronkelijke uiterlijk teruggeven zonder dure chemicaliën, maar met een zelfgemaakt patent.

Pannen zijn een van de belangrijkste onderdelen van keukenapparatuur. We gebruiken ze om te bakken, te koken en voor andere doeleinden. De meesten van ons grijpen er minstens één keer per dag naar. Om zo lang mogelijk van je kookgerei te kunnen genieten, is een goede verzorging en onderhoud belangrijk. Gelukkig kun je met thuisoplossingen snel aangebrand voedsel, olieresten en schroeiplekken verwijderen.

Wat kan ik gebruiken om een aangebrande pan schoon te maken? Stel het niet uit

Je koekenpan schoonhouden is erg belangrijk, niet alleen om visuele redenen, maar ook vanuit het oogpunt van gezondheid en veiligheid. In het geval van brandwonden is het beter om de verwijdering ervan niet uit te stellen en ze onmiddellijk te verzorgen, nadat het eten is bereid. De tijd is tegen je, want het vuil zal uitdrogen en een nog groter probleem worden. Als je een vuile pan snel wilt aanpakken zonder de vaak dure en ineffectieve specifieke producten uit de winkel te gebruiken, gebruik dan een thuisoctrooi. Je hebt een plastic pannenzak nodig en een paar producten die je elke dag gebruikt om schoon te maken.

Hoe maak je een heel vuile koekenpan schoon? Een ingenieus huismiddeltje voor elk soort vuil

Voor de bereiding van het mengsel, dat je in een plastic zak bij de pan doet, heb je nodig: 250 ml bruisende coca-cola drank, een flinke eetlepel zuiveringszout, een eetlepel zout, een paar druppels afwasmiddel, twee eetlepels afwasmiddel.

  • Doe alle ingrediënten in een kom en meng.
  • Giet het hele mengsel in de plastic zak waar je de bevuilde pan in hebt gedaan.
    Zorg ervoor dat de pan volledig bedekt is met de oplossing.
  • Bind de zak dicht en laat hem 1-2 uur zitten.
  • Haal na deze tijd de pan uit de zak en schrob hem, bijvoorbeeld met de groene kant van een afwasspons.

Gerelateerde artikelen:

Vergeet de draad. Ik voeg 2 eetlepels toe aan een half glas water. 10 minuten en de pan is weer zo goed als nieuw.

Heeft je pan gele vegen en blijft hij aan de bodem plakken? Probeer deze zelfgemaakte pasta